Obiadokolacja w formie bufetu

Menu I

przystawka szefa kuchni, wszelakie pieczywo, masełko

Zupa:

botwinka z ziemniakami

Danie główne:

filet z dorsza po grecku z młodymi ziemniaczkami, sałata lodowa ze śmietaną lub naleśnik z serem

Deser:

ciastko półfrancuskie z jabłkiem

Napoje:

kompot owocowy, herbata

Menu II

Przystawki:

tartinki z łososiem, ogórek faszerowany serkiem, wszelakie pieczywo, masełko

Zupy:

krem pomidorowy z groszkiem ptysiowym, rosół z ryżem

Danie główne:

szaszłyk drobiowy panierowany, pieczeń w sosie własnym, racuchy z jabłkiem

Dodatki:

ziemniaki z koperkiem, kluski śląskie

Kompozycje surówek:

z selera, sałatka z białej kapusty, sałata zielona z sosem

Deser:

galaretka z kremem, makowiec

Napoje:

kompot owocowy, kawa, herbata z cytryną

Menu III

Przystawki:

śledź w śmietanie

koreczki z wędlin i warzyw, wszelakie pieczywo, masełko

Zupy:

barszcz zabielany z ziemniakami, krem porowy z paluszkami

Danie główne:

kotlet schabowy, zrazy w sosie grzybowym, pierogi ruskie z cebulką

Dodatki:

ziemniaki młode, kasza gryczana

Kompozycje surówek:

kapusta młoda zasmażana, sałatka z ogórka kiszonego, sałata zielona z sosem

Deser:

kruche ciastka, rolada z masą czekoladową

Napoje:

kompot owocowy, kawa, herbata, woda niegazowana z nutką cytrynową

Rekomendacje

Partnerzy

Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Więcej
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.
Google Analytics
Akceptuję!
Decline
Advertisement
If you accept, the ads on the page will be adapted to your preferences.
Google Ad
Akceptuję!
Decline